Nodig ons uit

Nodig ons uit

Agenda

Agenda

Contact

Contact

Halverwege december '10, toen het zoveel gesneeuwd en geijzeld had, werd ik met de auto naar kerstfeestje gebracht. De deur ging open en ik wandelde op de gladde parking. In een mum van tijd, voor ik het goed besefte, gleed ik uit en viel op de grond... Mijn knie deed verschrikkelijk veel pijn... Gelukkig hielpen omstanders mij overeind en bracht men ijsblokjes voor mijn bezeerde knie, maar de hevige pijn bleef. Dit kon ik als alleenstaande moeder echt wel missen met de feestdagen, zeker nu van alles moeilijk verliep rondom m'n leven; alsook gezien mijn oudere leeftijd moet ik zorg dragen voor mijn lichaam... Maar ik bleef mijn vertrouwen op God stellen!

De laatste zondag van het jaar ging ik luisteren naar een prediking van Gregory, hij sprak over de 'God van Wonderen'. Ja, wonderen kon ik wel goed gebruiken in mijn lichaam en leven! Toeval bestaat niet... Na het bijzondere, bemoedigende Woord en de oproep ging ik met verwachting en geloof naar voren. Gregory bad kort voor ieder persoon vooraan. Gods aanwezigheid was sterk aanwezig; hij legde zijn handen op m'n knieën en sprak genezing uit. Daarna bad hij even voor de omstandigheden en noden in mijn leven die dringend een wonder van God nodig hadden, waar hij geen weet van had, maar God wel!

Vanaf die zondag is alles veranderd! Sinds de handoplegging was mijn knie pijnvrij, maar had een raar gevoel, warm en koud, moeilijk te beschrijven. Ik wist dat God mij aan het genezen was! Diezelfde avond nog heeft God m'n knie volledig genezen! Halleluja, dank U Jezus!!
Die week heeft God machtig ingegrepen in mijn gezin... Wat een doorbraak! Zelfs mijn zoon die reeds een jaar steeds verder van God was verwijdert, leest sinds die week nu elke dag een stukje uit de Bijbel en is oprecht hongerig naar meer van Jezus! Dit is het mooiste Kerst -en Nieuwjaarsgeschenk dat ik kon krijgen... Hiermee wil ik de Naam Jezus verheerlijken, glorie aan de Allerhoogste, Hij is nog steeds de God van Wonderen!! Dank U Heer!
Gods zegen, E.D.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!