Nodig ons uit

Nodig ons uit

Agenda

Agenda

Contact

Contact

Nu ik hoor dat pastor Alejandro Colindres weer naar België komt, wil ik graag vertellen wat er met mij gebeurd is toen hij in onze kerk op bezoek kwam. Het wonder dat er met mij gebeurd is, is onvoorstelbaar. Het is bijna niet te geloven, maar ik heb het aan den lijve ondervonden. Het heeft echt plaats gevonden.

Doordat ik nogal veel rookte, kreeg ik hevige lichamelijke klachten. Door het roken worden je aders harder, smaller en bedekt met vette afzettingen. Dit leidt tot krampen , pijnen en blokkades in de aders waardoor beroertes en hartaanvallen ontstaan.

Ik moest daarom dringend geopereerd worden. In 1996 gebeurde dit voor de eerste keer in het ziekenhuis van Kortrijk. Men stak veertjes in de aders van mijn lies om ze open te houden. Ik kon echter niet stoppen met roken zodat ik in 1997 en 1998 weer geopereerd moest worden.

In 2000 kwam het tot een grote crisis. Door het onderzoek zag men dat mijn aders zo slecht geworden waren en zo dichtgeslibt dat ik eigenlijk nieuwe aders nodig had. In het ziekenhuis kreeg ik ook een hartaanval. Op een of andere manier kreeg ik het gevoel dat ik het fataal met mij zou aflopen als ik mij in Kortrijk zou laten opereren. Hiermee wil ik niets zeggen over de kwaliteit van dit ziekenhuis, maar het was gewoon een gevoel dat ik had. Via via kwam ik in contact met het ziekenhuis in Aalst dat bekend staat als het beste ziekenhuis van o.a.hartoperaties. Onze koning en ook de nederlandse trainer Rinus Michels zijn er geholpen. Alhoewel er een lange wachtlijst bestaat kon men er mij toch snel opereren. Daar kreeg ik nieuwe plastic aders in mijn beide benen. Toen werd mij ook duidelijk dat uiteindelijk God mij zou genezen. Ook lukte het mij om te stoppen met roken.

De dokter zei mij dat ik genoeg moest rusten en dat ik zeker niets mocht heffen. Maar ik had een eigen bedrijf dat werkte voor de tapijt fabrieken in onze streek. Geen werk betekende geen inkomsten. Dus ging ik toch snel aan de slag en tilde bijvoorbeeld zware traplopers. De gevolgen laten zich raden. Van binnen scheurde hechtingen los en opnieuw moest ik geopereerd worden. Mijn ingewanden kwamen naar buiten zetten en men gaf mij ook een siliconen buiknet om alles op zijn plaats te houden.

Maar de problemen bleven zich maar opstapelen. Zo werd ik drie keer geopereerd aan mijn buik en begon er ook wildvlees te groeien daar waar men mij aan mij gewerkt had.

In 2005 zei de chirurg dat het zo niet verder kon en dat hij mij heel drastisch ging aanpakken. Opnieuw heeft hij mij geopereerd. Deze keer kreeg ik twee nieuwe netten rond mijn buik en daarboven op stak hij een ijzeren plaat van 23cm breed en 35cm lang die hij vastmaakte aan mijn ribben. Ik dacht eindelijk van al mijn ellende verlost te zijn. Maar niets bleek minder waar te zijn.

De bijwerkingen van de ijzeren plaat waren op zich niet zo erg: ik kreeg veel last van statische electriciteit. Er groeide een dikke knobbel op mijn buik. Verder ging het wel een tijdje goed, maar bij de minste inspanningen kreeg ik hevige pijnen en mijn lichaam begon de plaat af te stoten. Vooral bij mijn ribben kwamen er openingen. Weer moest ik een afspraak maken met de chirurg. Zowel hij als ik waren nu ten einde raad. Er was van alles geprobeerd en ik had al bijna tien operaties achter de rug en uiteindelijk leefde ik nog, maar daar was ook alles mee gezegd. Een nieuwe operatie was uiterst riskant omdat mijn ingewanden aan de ijzeren plaat vastgegroeid waren. De chirurg zag het niet meer zitten.

Op donderdag 4 februari 2010 had ik een afspraak met de specialist om alles op een rijtje te zetten en te beraadslagen wat de mogelijkheden nog waren. Op zondag 31 januari, dus vlak voor mijn afspraak in Aalst, kwam pastor Alejandro naar onze kerk. Hij is afkomstig uit New York , maar spaanstalig. Ik hoorde van onze voorganger Sebastiaan Heemskerk dat hij nog geen vertaler gevonden voor hem gevonden had, dus hadden mijn vrouw en ik geen zin om te gaan. Maar mijn vrouw deed die avond de zangdienst en wij moesten dus wel aanwezig zijn.

Na de prediking begon pastor Alejandro met mensen te bidden. Op een bepaald moment komt hij naar mij toegelopen en begon spontaan met mij te bidden. Wat er toen gebeurde is met geen pen te beschrijven. Maak uw gordels maar vast!

Ik viel op de grond en rolde over de vloer met hevige , brandende pijnen. Mensen die dit zagen gebeuren raakten in paniek. Men dacht dat ik bezig was te sterven. Men wilde de ambulance bellen. Mijn vrouw liep van schrik naar buiten. Ze kon het niet aanzien. Maar God was bezig mij te opereren. Na een poos kwam ik overeind en alle pijn uit mijn lichaam was weg!

Natuurlijk ging ik enkele dagen later naar mijn afspraak met de specialist. Men kon niet geloven wat men zag. De ijzeren plaat is uit mijn buik verdwenen en niet meer terug te vinden. De plastic aders zijn vervangen door echte. De dokter dacht dat hij met een verkeerd dossier te maken had. Hij kon niet geloven dat ik het was. Het is ook bijna niet te geloven, maar Jezus heeft mij helemaal genezen. Geen plaat meer, geen statische electriciteit meer, geen knobbel meer, geen pijn meer, geen plastic aders meer! Ik heb een nieuw leven gekregen. God heeft mij een tweede kans gegeven.

De specialist kon mij niet meer helpen. Maar de echte Specialist, onze hemelse Vader, heeft altijd een oplossing en Hij heeft mij een bovennatuurlijke operatie gegeven. Ik heb u gezegd dat het onvoorstelbaar is. Maar het is echt gebeurd. Ik ben doodziek naar de samenkomst gekomen, maar kerngezond terug naar huis gegaan.

Nooit zal ik vergeten wat God voor mij gedaan heeft!!! - Albert V.

Our website is protected by DMC Firewall!