Nodig ons uit

Nodig ons uit

Agenda

Agenda

Contact

Contact

Toen ik de Heer nog niet kende was hij er al voor mij. Vele jaren geleden toen ik nog veel dronk had ik heel veel miserie en ik dronk om ze te vergeten ging ik door het leven met goddeloosheid en vloekte ik er maar op los een leven vol alcohol zedeloosheid en wetteloosheid leefde. Ik deed dingen die normale mens zou afschrikken ik leefde er maar op los leefde van de straat en vond telkens een weg om aan mijn noden te voorzien tot ik volledig aan de grond raakte en ik op straat woonde. Ik liep haveloos gekleed en was ongeschoren en vuil en sliep gewoon onder een brug of in een park ging bij de oudere mensen zitten tijdens de dag om maar een sigaretje te kunnen rollen ik at als alles goed was een keer op de week de rest was drank. En op een dag werd ik heel ziek ik werd weken en maanden iedere nacht wakker van vreselijke krampen in mijn buik en echt het was ondraaglijke die pijn en toch ging ik niet naar de dokter ik dronk da ging over zei ik want ik was en cowboy en cowboy s dronken hun pijn weg. Tot ik bij een oude vriend efkes mocht slapen en eten maar ik kon niet meer eten ik sliep heel veel. Die vriend belde een dokter en ik heb een soort buikgriep zei die. Maar het was meer enkele dagen later moest ik heel dringend opgenomen worden in het ziekenhuis. En ik ging in een soort coma en dat duurde zeven dagen toen ik wakker werd zat mijn moeder die ik al jaren niet meer gezien had bij mijn bed. En ze huilde ik werd er stil van en ze vertelde dat ik bijna er geweest was en dat ik erg ziek was ik had zoveel gedronken dat mijn beide nieren geblokkeerd waren en ik dus vol water zat en giftige stoffen.
Diezelfde dag werd ik een katheter gestoken en kreeg ik te horen dat ik aan de nierdialyse moest. En ik dat heel lang zou moeten doen om in leven te blijven ik kreeg elke dag twee bloed onderzoeken en kreeg heel weinig te drinken alles werd afgemeten. ik kreeg nieuwe kleren en zo werd in het OCMW ingeschreven en kreeg iedere week een uitkering en zo werd heel goed verzorgd en begon zelfs een beetje bezoek te krijgen en zo ik voelde me een beetje meer mens. Iedere dag wat meer moed en vooral geen alcohol meer toen ik aan de dialyse lag mocht ik eten en drinken wat ik wilde en ik dronk altijd fris of water begon goed te eten en zo. En op een dag kwam de dokter bij me die zei het is goed nu en je nieren werken weer de een 45% en de andere 35%. Ik kreeg te horen dat ik de dialyse mocht gaan afbouwen en ik moest nog een maandje in het ziekenhuis blijven. En toen naar huis ja da was iets anders een huis. Maar weer kwam een oplossing de sociale dienst had een gemeubelde studio gevonden voor me. Dus ik zat in feite op rozen en de dag kwam dat ik naar huis ging. En de eerste dag da ik thuis was en eindelijk alleen wat gebeurde er ik ging naar de kroeg want in de achtmaanden dat ik in het ziekenhuis was geweest had ik aardig spaarpotje van de wekelijkse uitkering. Dus begon ik te drinken he ik was toch genezen. En ja tot op de dag een hele tijd later ik op een nacht werd gewekt door een fel klaar licht en ik dan de volgende dag hulp zocht en nooit meer dronk en een normaal leven begon en weer werk vond. Wat later een vrouw en ik een gezin stichtte ik kreeg twee schatten van kinderen en ja ik dacht nu is het goed maar ja ik leefde nog altijd zonder de Heer in mijn hart. Jammer genoeg. Einde verhaal

Maar ik beseft pas toen ik de Heer een tijdje kende dat hij toen al zijn engelen rondom mij plaatste en me beschermde hij maakte me terug gezond en gaf me alles terug ik leefde goed maar ik kreeg heel veel strijd maar nu heb ik het beet de Heer is er altijd en overal om me te helpen en te steunen en moet ik niet meer bang zijn want hij is bij me. En wat ben ik hem dankbaar dat ik hem vond en toen hij op de deur klopte ik opendeed.

Heer, ik wil je danken en loven en prijzen ik dank je Heer dat je toen al in die donkere tijd bij me was ik verdiende het niet en toch redde je mij uit die duistere poel waar ik in leefde en mag ik nu al je heerlijkheid en glorie zien ja Heer u komt alle eer toe en ik kniel neer en vraag je Heer wil je de rest van mijn tijd hier mijn koning zijn en mijn coach op de weg naar de vader toe zend mij je heilege Geest en vul me Heer waai over me en reinig me Heer ik wil u alleen volgen en ik ben je dankbaar Heer dat je me redde! U bent de weg de waarheid en het leven!
Amen

DMC Firewall is a Joomla Security extension!